При оплаті газових платіжок споживачі часом припускаються помилок, через які гроші не зараховуються на особовий рахунок. Що потрібно зробити, щоб не втратити кошти, пояснили на facebook-сторінці Дніпровської філії "Газмережі".

Українці отримують дві платіжки за газ – одна за спожиті обсяги палива, а друга – за доставку. При оплаті потрібно бути уважними, адже ці дві послуги оплачуються за різними реквізитами, різними компаніями.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Так, фахівці "Газмережі" нагадують, для правильного зарахування коштів при оплаті доставки газу потрібно вказувати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу домогосподарства. Також обов'язково перевіряти правильність реквізитів компанії.

"При заповненні платіжних форм слід обов'язково перевіряти правильність реквізитів вашої газорозподільної компанії. У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння", - попередили фахівці.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Якщо при оплаті все-таки було допущено помилку і гроші не були зараховані на рахунок споживача, то можна звернутися до газорозподільної компанії з відповідною заявою та квитанцією, щоб кошти перенаправили на правильний особовий рахунок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заплатите за доставку газу більше: у "Нафтогазі" пояснили, від чого залежить сума комуналки.

Також наш портал інформував, тарифи на газ: коли може статися подорожчання і як українцям отримати знижку.

Крім того, ми писали, платіжки за березень будуть особливо болючими: кому доведеться платити за збільшеними тарифами.