Невдоволена клієнтка "Ощадбанку" висловила свої образи у Facebook, звинувативши банк у нелояльній політиці. За її словами, вона отримала картку у банку для оформлення "Карти киянина" у січні 2022 року, але, евакуюючись за кордон у лютому того ж року, не взяла картку із собою.

В результаті карту заблокували, а доступ до програми втратила. Вона стверджує , що не користувалася цим рахунком та кредитною карткою, але при цьому змушена платити комісію вже два роки.

Ощадбанк, скріншот: YouTube

Вона також розповіла про те, що їй просто складно закрити рахунок через відсутність можливості відвідати банк особисто або виписати довіреність консулу, який має величезну чергу.

У відповідь на скаргу банк пояснив свою політику, стверджуючи, що комісія за неактивний рахунок стягується лише у разі відсутності операцій на рахунку протягом останніх 12 місяців.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Вони також сказали, що для закриття рахунку потрібно звернутися до відділення банку або використати довірену особу. Незважаючи на це, клієнтка залишилася незадоволеною та висловила своє розчарування у подальшому спілкуванні з банком:

"З таким ставленням до клієнтів ще під час війни, які не можуть приїхати не з власної волі, щоб закрити рахунок у вашому банку особисто, зв'язуватися з такими установами більше не виникне бажання. Ще й рахунок можна закрити тільки у регіоні, де відкривали. Це маразм, вибачте."

Банк відповів, що наразі немає можливості закрити рахунок дистанційно, але обіцяв поінформувати про доступність такої послуги у майбутньому.

Також наш портал інформував, ця монета – ваш квиток у безбідне життя: яку копійку можна продати майже за 1300 доларів

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що вистачить на продукти і навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку