Енергетична інфраструктура продовжує страждати від російських атак. Через серйозні збитки влітку 2023 довелося піднімати тарифи на світло для населення. Нове подорожчання анонсують експерти й навесні 2024 року. З цього приводу у YASNO зробили заяву.

У компанії YASNO заявили, що за час повномасштабної війни українська енергетика зазнала збитків майже на 11 мільярдів доларів. Атаки російських окупантів не припиняються, тому споживачам нагадують, що кожна оплата потрібна, щоб підтримувати енергосистему.

Електроенергія Фото: скрін youtube

Один із клієнтів компанії припустив, що великі збитки можуть знаменувати нове підвищення тарифу для побутових клієнтів.

"Хід Ваших думок зрозумілий - 15 грн/кВт. Все має покрити народ, всюди і тим паче у Вас, Ви всі у збитках - особливо керівний склад. Бо в Європі же дорожче, чим у нас на тепер", - написав клієнт.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube

У YASNO відреагували на припущення українцям і дали зрозуміти, що поки що перегляд тарифів не планується.

"Ми не встановлюємо тарифи для населення. Це робить виключно Кабмін. З 01.06.2023р. для всіх жителів України фіксована ціна на електроенергію становить 2,64 грн/кВт∙год", - йдеться у повідомленні.

Тарифи на електроенергію. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, плату за видрук та доставку платіжок пропонують "повісити" на споживачів: у YASNO зробили заяву.

Також наш портал інформував, збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не вистачить навіть заплатити за світло: українцям пропонують компенсацію за комуналку від 236 гривень.