У Дніпрі понад 50 мешканців приватного сектору зіткнуться із проблемою відключення водопостачання через накопичені борги за послугу.

КП "Дніпропроводоканал" підтвердив цю інформацію, зазначивши, що спеціальна бригада працюватиме з 1 по 5 квітня, здійснюючи відключення у приватному секторі міста.

Водопостачання, фото: slovoidilo.ua

Сума заборгованості перед підприємством становить близько 792 148,37 грн., і боржників закликають терміново погасити заборгованість, щоб уникнути відключення водопостачання.

Проте споживачам, які перебувають у складній фінансовій ситуації, пропонується укласти договір на реструктуризацію боргу. Для отримання додаткової інформації про це слід звертатись до абонентських ділянок КП "Дніпропроводоканал" у відповідних районах.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Економія води / фото: depositphotos

Нагадаємо, що у липні 2022 року Верховна Рада України запровадила заборону на примусове виконання рішень щодо стягнення боргів за житлово-комунальні послуги у період дії військового стану.

Проте, згідно з постановою уряду від 29 грудня 2023 року, мораторій на припинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі неповної оплати було скасовано, за винятком територій, де продовжуються бойові дії згідно з переліком Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Варто нагадати, без води і з високими рахунками: які виклики чекають на боржників вже з наступного тижня

Раніше ми писали про те, що п отребителям повернуть частину грошей, переплачених за електроенергію