Фахівці комунальних підприємств почали використовувати крайній метод роботи з несумлінними споживачами, які накопичують борги за послуги. Про це повідомляється на facebook-сторінці "Тернопільводоканалу".

Багато споживачів сумлінно платять за комунальні послуги навіть в умовах економічної кризи через війну. Проте є відсоток громадян, які нагромаджують багатотисячні борги.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Комунальні підприємства, зокрема водоканали, активно працюють із неплатниками. Наприклад, застосовують штрафи та пеню. Також поновили покарання "хронічних" боржників - відключення від каналізації.

"Відключення від каналізації — крайній метод роботи з недобросовісними споживачами, які місяцями боргують за комуналку і не бажають вирішувати проблему жодними іншими способами", - зазначили комунальники.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Відключення боржників. Фото: скрін youtube

Якщо без водопостачання ще можна якось прожити, то без каналізації сучасній людині дуже важко. Щоб не допустити таких наслідків боржникам радять укладати договори про реструктуризацію та позбавлятися боргу частинами.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка подорожчає, а субсидій на всіх не вистачить: на українців чекає голодне майбутнє.

Також наш портал інформував, за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.

Крім того, ми писали, комуналку, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.