В українських супермаркетах змінилися ціни на деякі м'ясні товари. Так, яловичина, буженина та бекон обійдуться покупцям ще дорожче. Про це свідчать дані моніторингу на порталі Мінфін.

Українцям стає дедалі важче дозволити собі м'ясні продукти через активне зростання цін. У перші дні квітня у великих торгових мережах знову збільшилися середні цінники на яловичину, буженину та бекон.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на яловичину

Яловичина гуляш у середньому продається по 278,79 гривні за кілограм. Якщо порівнювати із березневим цінником, то продукт подорожчав майже на гривню. Водночас вартість ребер поки що залишається стабільною - 162,95 гривні за кілограм.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Ціни на буженину

Середня вартість буженини "Ятрань" збільшилась із 500,52 до 500,67 гривні за кілограм. У деяких супермаркетах цінники сягають 519 гривень, але є пропозиції й дешевше. Буженина "Ятрань" запечена із чорносливом у ціні не змінилася - 537,60 гривні за кіло.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" подорожчав майже на 9 гривень та в середньому продається по 408 гривень за кілограм. Залежно від торгової мережі цінники товару коливаються в межах 379-437,29 гривні за кіло.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, удар по гаманцю буде трохи меншим: супермаркети переписали ціни на вершкове масло, макарони та яйця.

Також наш портал інформував, з такими цінами опинимося на межі виживання: соняшникова олія, молоко та хліб витягнуть останні гроші.

Крім того, ми писали, можна себе побалувати: ціни на сало, житній хліб та яйця вже не так сильно вдарять по гаманцю.