Мобільний оператор "Київстар" радий повідомити про унікальну акційну пропозицію, яка представлена ​​на їхній офіційній сторінці у Facebook.

Ця акційна пропозиція діє до 30 квітня. Підключивши контракт із "Київстар", ви отримаєте такі вигоди:

Київстар, скріншот: YouTube

  • Першу оплату всього за 1 гривню на місяць, а наступні 3 місяці ви зможете користуватись за спеціальною ціною пакету "Простий старт" у тарифах "LOVE UA";
  • Першу оплату всього за 1 гривню на місяць у тарифах "LOVE UA База", "Кохання до батьків" та "Кохання до батьків. Домашній".

Якщо ви переходите з підписки на контракт або набуваєте нового номера, ви також можете розраховувати на додаткову знижку на тариф.

Завдяки послугі кредиту довіри, ви зможете користуватись усіма послугами мобільного зв'язку зараз, а сплатити за них зможете наступного місяця без додаткових комісій.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Київстар. Фото: Youtube

Також у контрактних тарифах є можливість поєднати п'ять номерів на один рахунок, що забезпечить зручність та економію.

Плата за тариф списуватиметься рівними частинами щодня, що дозволяє вам гнучко керувати своїм бюджетом. Ви зможете поповнювати рахунок у будь-який час, а повний пакет послуг на місяць буде доступний одразу.

Виберіть контрактний тариф у додатку "Мій Київстар" та з ідентифікацією через "Дію" або BankID завершіть підключення не виходячи з дому.