Теплоенерго закликають переглянути тарифи через подорожчання електроенергії. До яких змін у платіжках готуватися населенню в найближчому майбутньому, йдеться у сюжеті телеканалу "TVRivne1".

У місті Рівному відразу чотири теплопостачальні компанії звернулися до місцевої влади із пропозицією коригування тарифів. Причиною такого кроку стало суттєве подорожчання електроенергії.

Платіжки. Фото: скрін youtube

Члени виконкому міської ради розглянули ці питання та частково підтримали ініціативу – для двох підприємств. Частковий перерахунок тарифів затвердили для компаній "АльТеКо" та "Рівнетеплосервіс", які виробляють теплову енергію з щепи.

Втім, ці зміни не позначаться на гаманцях побутових споживачів. Для населення тарифи на послуги теплопостачання залишаються на колишньому рівні, ймовірно, різницю компенсуватимуть за рахунок бюджетних коштів.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

комунальні платежі, скріншот з відео

В Україні продовжує діяти мораторій, який забороняє зміну тарифів на опалення, гарячу воду та газ. Відтак населенню поки що не загрожує подорожчання цих важливих комунальних послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готувати їжу на багатті поки не доведеться: скільки буде діяти фіксований тариф на газ.

Також наш портал інформував, подвійний удар по гаманцях: тарифи на воду можуть злетіти за цінами на електроенергію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що за прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників.