Українські супермаркети поновили "весняні" ціни на популярну зелень. Тим, хто не має особистого городу, доведеться пристойно витратитися. Про це свідчать дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Зелена цибуля, петрушка та кріп здатні гармонійно доповнити майже кожну страву, а також корисні для вживання в чистому вигляді, адже містять цілу купу вітамінів. Однак покупка перерахованої зелені влетить у копійчину.

Зелень у супермаркеті, скріншот: Minfin

Ціни на зелену цибулю

Середня вартість зеленої цибулі збільшилася – з 34,23 до 37,20 гривні за невеликий пучок вагою 100 грамів. В той самий час цибуля порей подешевшала - з 119,09 до 103,90 гривні за один кілограм.

Ціни на зелень. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Ціни на петрушку

Пучок петрушки вагою 70 грамів коштуватиме покупцям 23,90 гривні, що помітно дешевше, ніж місяцем раніше. За 100 грамів цієї зелені доведеться викласти вже в середньому 32,70 гривні.

Ціни на зелень. Фото: скрін Мінфін

Ціни на кріп

Середня вартість кропу залишається незмінно високою – 38,60 гривні за 100 грамів. Такий самий цінник спостерігався в торгових мережах і минулого місяця.

Ціни на зелень. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, звична, їжа вдарить по гаманцю: як змінилися ціни на олію, вермішель та сосиски.

Також наш портал інформував, помідори, печериці та молода капуста – дорога розкіш: нові ціни залишать із порожнім шлунком.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, відкладаємо кожну гривню та мий посуд правильно: як доводиться економити пенсіонерам, щоб вижити.