Роботодавці пропонують багато можливостей для тих, хто бажає працювати, незважаючи на відсутність вищої освіти. Виявляється, що навички, вміння та впевненість у собі можуть підняти по кар’єрних сходинках незалежно від того, чи ви маєте диплом, чи ні. Про це свідчать дані з порталу працевлаштування Work.ua.

Один з популярних варіантів - оператор Call-центру. Середня заробітна плата на цій посаді коливається від 10 000 до 25 000 гривень, залежно від роботодавця та обсягу роботи.

мобільний оператор, скріншот з відео

У ваші обов'язки входить прийом вхідних дзвінків, спілкування з клієнтами та дотримання встановлених правил та стандартів роботи. Головними вимогами є уважність, гарні комунікативні навички та досконале знання української розмовної мови.

Зауважимо, що в деяких випадках, наприклад, якщо ви збираєтеся працювати в технічному відділі call-центру, може знадобитися хоча б деяка технічна освіта.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

На сайті Work.ua, щодня публікується понад 700 вакансій оператора call-центру, тому шанси знайти роботу для себе на цій посаді дуже великі.

Посада менеджера з продажу - це ще один шлях до успіху без вищої освіти. Залежно від того, який продукт або послугу ви будете продавати, середня заробітна плата може сягати від 15 000 до 45 000 гривень, а іноді й більше.

У ваші обов'язки входитиме ведення бази клієнтів в системі CRM, робота з клієнтами та вирішення конфліктів. Вимагається грамотне володіння усною та письмовою мовою, високі комунікативні навички, неконфліктність та вміння швидко навчатися.

На сайті Work.ua щодня публікується понад 6000 вакансій на цю посаду, що свідчить про великий попит на спеціалістів у цій галузі.

Продавець-консультант. Фото з інтернету

Посада продавця - консультанта ідеально підійде навіть студентам, які ще здобувають освіту. Середня заробітна плата коливається від 10 000 до 60 000 гривень.

У обов'язки входить консультування клієнтів щодо послуг та продуктів компанії, продаж товарів і послуг, а також досягнення ключових показників ефективності.

Для цієї посади бажаним, але не обов'язковим, є досвід роботи. Вимагається гарна комунікативність та бажання розвиватися.

Щодня на сайті Work.ua можна знайти понад 8000 вакансій по даній посаді, що робить її ідеальним варіантом для студентів, які хочуть поєднати навчання з роботою.

Нагадаємо, Українців у Польші змусять платити більше: уряд ухвалив важливе рішення

Також ми розповідали, що Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови