Багато босів в Україні планують дати більше грошей своїм працівникам у 2024 році. Одна з трьох компаній хоче підняти зарплати на 11-15%. Це означає, що якщо ти заробляв середню зарплату у 17 442 грн, то ваша зарплата зросте на 1 919 - 2 616 грн.

За дослідженням, яке провела бізнес асоціація, 39% спеціалістів з управління персоналом сказали, що в їхній компанії планується підвищення зарплати на 11-15%.

Зарплатня в конверті / фото: Freepik

Також, ще 28% фахівців вказали, що піднесуть зарплату на 6-10%, а 13% - на 16-20%. А деякі (2%) навіть планують збільшити зарплату на більше, ніж на 21%.

Якщо говорити про роботи, де не потрібно вищої освіти, то в Києві можна заробляти гарні гроші. Наприклад, тонувальникам готові платити в середньому 50 тис. грн, а поклеювачам – 40 тис. грн. Автослюсарі можуть отримувати навіть 39 тисяч.

Популярні новини зараз

Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу

Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень

Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити

У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах

Показати ще

Гаманець із грошима

Деякі робітники, які працюють зі спеціалізованою технікою або роблять ремонт, також можуть розраховувати на хорошу зарплату. Наприклад, полірувальники можуть отримувати 35 тис. грн, а монтажники вентиляції — 34 тис. грн.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Раніше ми писали про те, що не жили багато, не варто й починати: яку пенсію отримуватимуть українці з мінімальною зарплатою

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що гарантія та пенсії 2024: чому в Україні громадяни отримують різну "мінімалку"