З 25 червня 2024 року ПриватБанк запустив нову програму кредитування для українців, яка дозволяє придбати автомобіль популярної марки Toyota за вигідними умовами. Програма отримала назву "ТОЙОТА ЛЕГКО від ПриватБанку" і пропонує клієнтам можливість оновлювати свій автомобіль кожні три роки.

Програма "ТОЙОТА ЛЕГКО від ПриватБанку" розроблена у співпраці з офіційним представником марки "Тойота-Україна". Вона є інноваційною для українського ринку, оскільки пропонує значно менші щомісячні платежі у порівнянні зі стандартними умовами кредитування. Це досягається завдяки залишковому платежу у розмірі 30% від вартості автомобіля, який сплачується наприкінці строку кредиту.

ПриватБанк

Головні переваги програми

Низькі щомісячні платежі. Протягом основного строку кредиту клієнти сплачують лише частину вартості автомобіля, що робить щомісячні платежі значно меншими.

Оновлення авто кожні 3 роки. В останній місяць користування кредитними коштами клієнти можуть оновити свій автомобіль у офіційного дилера "Тойота-Україна". Можна продати авто офіційному дилеру за не менше ніж 70% його вартості або погасити залишковий платіж у розмірі 30% і залишити автомобіль собі.

Популярні новини зараз

Штрафи, документи, дипломи, картки та навіть сім'я: які дані з липня потрапляють до ТЦК

Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати

"Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен

Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити

Показати ще

Для того щоб скористатися програмою "ТОЙОТА ЛЕГКО від ПриватБанку", клієнту потрібно:

  1. Вибрати автомобіль серед модельного ряду Toyota.

  2. Подати заявку на кредит у ПриватБанку.

  3. Дочекатися рішення про погодження кредиту, яке надається протягом двох хвилин.

Купити автомобіль за умовами програми можна з авансом від 30% на строк 36 місяців у офіційних дилерів Toyota в Україні, через Приват24, на сайті або у відділеннях ПриватБанку. Погашати щомісячні платежі можна через Приват24, термінали самообслуговування або у відділеннях банку.

ПриватБанк зробив процес погашення кредиту максимально зручним для клієнтів. Відтепер сплатити щомісячні платежі можна через Приват24, термінали самообслуговування або безпосередньо у відділеннях банку.

Нагадаємо, ПриватБанк нагадав "валютні правила": треба думати заздалегіть

Раніше ми розповідали, що ПриватБанк роздає подарунки за покупки через "Приват24": як отримати

Також, ПриватБанк встановлює обмеження на зняття готівки: що радять клієнтам