Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під Дніпром у лікарню підкинули немовля у спортивній сумці.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра".

У вівторок, 20 серпня, близько 7 ранку в лікарню в Кам'янському підкинули дорожню сумку, в якій лежала маленький дитина. Лікарі одразу ж повідомили про знахідку.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою

Показати ще

Медики оглянули малюка, він був цілком здоровий. На вигляд йому приблизно 1,5-2 місяці на ручці дитини були прив'язані дві обручки.

Зараз правоохоронці проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи, щоб встановити свідків події та знайти матір дитини.

Якщо ви володієте якоюсь інформацією, просимо повідомити про це в поліцію за телефонами "102", (068) 973-46-22, (096) 586-94-41. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, що співробітники поліції Вінниці затримали 23-річного правопорушника, який викрав автомобіль ВАЗ-21053. Машина стояла замкненою у дворі багатоповерхівки.

Як повідомляв Знай.ua,у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.ua писав, що 16 серпня близько 22.00 до львівських правоохоронців звернулася мати двох хлопчиків. Вона повідомила, що сусід викрав її дітей, побив і зґвалтував хлопчиків.