У Дніпрі помер легендарний лікар-інфекціоніст. Про це повідомили на сторінці кафедри інфекційних хвороб Дніпропетровської медичної академії у соцмережі Fаcebook.

Величко Сергій Олександрович пішов з життя 27 травня 2020 року.

Він був полковником медичної служби у відставці, асистентом кафедри інфекційних хвороб Дніпропетровської медичної академії, мав звання кандидата медичних наук і був нагороджений "Знаком пошани" СРСР за допомогу народу Ефіопії.

Сергій Олександрович закінчив Куйбишевський військово-медичний факультет при Куйбишевському медичному інституті в 1979 році.

З 2016 року він працював асистентом кафедри інфекційних хвороб ДМА.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

В останні роки, Сергій Олександрович виконував лікувальну роботу у Військово-медичному клінічному центрі західного регіону.

Він також давав консультації і допомагав військовослужбовцям з різними інфекційними патологіями. Крім того, Сергій Олександрович прагнув передати свої знання і досвід наступному поколінню, тому вів практичні заняття для студентів старших курсів.

Величко мав хороші стосунки в колективі і мав безліч почесних грамот і подяк від керівництва Дніпровского військового госпіталю.

"З його відходом ми втратили частинку себе! Весь наш колектив співчуває родичам і близьким Сергія Олександровича. Ми щиро співчуваємо їх горю і сумуємо разом з ними!" - написали в повідомленні колеги померлого доктора.

Нагадаємо, раніше вірус забрав життя маленького хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Франківську помер відомий медик.

Також "Знай.uа" повідомляв, що в Енергодарі розслідують смерть немовляти