Світлодарська міська військова адміністрація оголосила про відкриття попередньої реєстрації для отримання непродовольчої гуманітарної допомоги від Міжнародної організації з міграції (МОМ). Ця ініціатива спрямована на підтримку мешканців Світлодарської громади, які через війну були змушені тимчасово переселитися в більш безпечні регіони України.

Гуманітарна допомога доступна виключно для мешканців Світлодарської громади, які, зокрема, знайшли притулок у Полтаві та прилеглих населених пунктах. Отримати гуманітарний вантаж переселенці зможуть особисто в Полтаві, повідомляє Світлодарська міська військово-цивільна адміністрація, в Facebook.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

У інших регіонах України, що не входять до Полтавської області, допомога буде надаватися через регіональні представництва МОМ. У складі гуманітарного набору, який отримають потребуючі, передбачено широкий спектр предметів першої необхідності.

Зокрема, до набору входять металевий посуд, постільна білизна, ковдри та подушки, а також сонячні лампи для освітлення в умовах обмеженого електропостачання. Також будуть надані засоби особистої гігієни і дитячий одяг, що особливо важливо для родин з дітьми.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете посидіти від платіжки: у "Київтеплоенерго" застерегли споживачів

Пропонують заощадити, а в результаті ви залишитеся без грошей: клієнти Vodafone піднімають бунт

В Україні школи, лікарні та прості пенсіонери залишаться без інтернету: деталі "темного" податку

Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому

Показати ще

Гуманітарна допомога / фото: відкриті джерела

Для отримання гуманітарної допомоги необхідно пройти попередню реєстрацію. Зацікавлені особи можуть зареєструватися за наданим посиланням: Реєстрація на отримання гуманітарної допомоги.

Ця акція є частиною зусиль органів місцевої влади та міжнародних організацій, спрямованих на підтримку людей, які постраждали від військового конфлікту, і допомогу їм у важкий час.

Нагадаємо, українцям спростили реєстрацію авто: можна оформити, як гуманітарку

Раніше ми писали про те, що поїсти, полікуватися та попрацювати: державні програми допомоги

Також наш портал інформував, пенсіонерам роздадуть безкоштовні продукти: як зареєструватись на гуманітарку - інструкція