Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Не удостоївши ніч своєю увагою, хмари у Дніпрі вже з ранку виправили цю помилку, і похмура погода триматиметься до самого вечора Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер 1 серпня вологість повітря у Дніпрі складе від 47 до 71 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 17 до 22 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:13, захід можна побачити у 20:19.

1 серпня відзначається день пам'яті преподобної Макрини (Макриди). Макрида вважається вказівницею осені. Якщо на Макриду мокро - вся осінь мокра.

У народі помітили, якщо на Макриду сухо, не буде дощів на шість тижнів, мокро - дощ на той термін. У цей час розпочинається ранній листопад, замовкають птахи, зникають оводи.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що У Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Як повідомляв портал Знай.ua , бомба вибухнула на німецькому ячменном полі неподалік від міста Альбах. Експерти опублікували знімок кратера.