Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На Дніпропетровщині затримали 18-річного наркозбувальника з марихуаною на кілька сотень тисяч гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У Нікополі поліцейські затримали хлопця, який зберігав при собі більше кілограма марихуани. На "чорному ринку таку кількість наркотиків можна продати за 220 тис. гривень.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

У хлопця вилучили 219 сліп-пакетів з наркотичним засобом "марихуана" загальною вагою близько 1100 грам. Наркотик вилучили та направили на експертизу.

Зараз правоохоронці за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Юного наркобарона затримали в порядку ст. 208 КПК. Після проведення відповідних експертиз буде прийнято рішення про оголошення підозри і обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Сумах жінка з пістолетом накинулася на дитину та її батька: калюжі крові по всьому офісу. Лікарі борються за життя 15-річної дівчинки.

Як повідомляв портал Знай.ua , на Херсонщині звірячому вбили всю родину: жінка і малюки - з пакетами на голові, орудував нелюд.

Також Знай.ua писав, у Києві чоловік стрибнув з мосту прямо на проїжджу частину, погано стало навіть копам.