Мешканка Дніпра в ніч на день міста влаштувала дебош, в результаті якого постраждала сама, повідомляє портал “Інформатор”.

Як повідомляється, спочатку вона викинула у вікно речі своїх друзів та втекла, потім забігла в один з продуктових магазинів та влаштувала сварку з продавцем. Згодом її затримав невідомий чоловік, якому вона нібито розбила скло машини.

Згодом усі учасники цієї історії опинились на будівництві супермаркету АТБ, де охоронець будівництва побив саму дівчину та випадкового перехожого, який за неї вступився. Охоронець пояснив свої дій тим, що дебоширка нібито розбила телефон у недобудові .

Правоохоронці з’ясували, що дівчина знаходиться на обліку в психоневрологічному диспансері. А чи була вона напідпитку, поки що невідомо.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадуємо, що у Дніпрі напередодні візиту Президента Зеленського на Новому мосту з’явився напис з проханням до Президента прибрати мера міста Бориса Філатова.

Як повідомляв портал Знай.uа, українців врятують від банківського капкана і величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський знайшов Андрій Богдан заступника серед ворогів Порошенко: адвокат з блискучою кар'єрою.