Дніпро і Дніпропетровська область увійшли до трійки найбільш питущих регіонів України. Про це говорять дані Державної служби статистики України.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в 2020 році українці витратили на спиртні напої близько 3,9 мільярдів гривень. Найбільш питущим містом став Київ. Там місцеві жителі витратили на горілку та інші лікеро-горілчані вироби приблизно 970 мільйонів гривень.

Наступним в антирейтингу став Дніпро і Дніпропетровська область. Згідно з даними Державної служби статистики, Дніпряни витратили на спиртні напої близько 429 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Почесне третє місце посіла Київська область. Там магазини змогли збагатитися за рахунок питущих покупців на 365 мільйонів гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Україні спостерігається зростання заборгованості роботодавців перед співробітниками. Згідно з даними Державної служби статистики, станом на 1 серпня українські підприємства заборгували працівникам 3,4 млрд грн, що на 8,1% більше, ніж минулого місяця (3,15 млрд грн).

Як повідомляв портал Знай.иа, дослідження показало, що пандемія коронавірусу викликає перехід від громадського транспорту до приватних автомобілів у Сполучених Штатах.

Також Знай.иа писав, що у Харкові пасажиропотік в метро впав на 47%. У січні-липні на Харківщині всіма видами транспорту скористалися 190 мільйонів пасажирів.