Мер Дніпра Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі. Детальніше про це повідомив міський голова на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Борис Філатов нагадав дніпрянам історію про багатостраждальні сміттєві баки, які кілька років тому були встановлені в місті. У січні 2019 року кілька ентузіастів, що живуть в приватному секторі Амур-Нижньодніпровського району, вкрали кілька пластикових контейнерів для сміття. Вони обдали їх окропом і квасили в них капусту.

Інші ж заповзятливі жителі міста почали ламати контейнери, викручувати у них колеса і ламати педалі.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

А зараз стало відомо про те, що Генеральна прокуратура доручила Службі безпеки України розібратися з придбанням цих контейнерів мерією Дніпра.

"Стало відомо, що заступник Генерального прокурора на прізвище Любович (Андрій - ред.) доручив Головному слідчому управлінню СБУ, що знаходиться в Києві, розслідувати кримінальну справу з придбання цих сміттєвих баків мерією Дніпра. Формулювання передачі справи спецслужбі, що займається держбезпекою, проста як кут будинку: "підрив економіки України", - написав Філатов.

Такий вчинок центральної влади його не просто здивував, а шокував. Він нагадав українцям про Коломойського, який тримає під контролем половину чиновників; про наркоторговців; незаконний видобуток бурштину та інше, на що закриває очі Генпрокуратура.

"Генеральну прокуратуру імені Венедиктової та СБУ імені Баканова цікавлять сміттєві баки! Сміттєві баки, Карл!!! ... Воістину чудові справи твої Господи. Особливо, коли ти позбавляєш розуму можновладців, які вже давно перетворили нашу країну на посміховисько", - зазначив міський голова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Філатов розповів про підготовку партії до виборів.

Як повідомляв портал Знай.иа, мер Дніпра Борис Філатов має намір підписати меморандум із заводом"Потоки".

Також Знай.иа писав, що Михайло Лисенко звинуватив обладміністрацію в затримці будівництва метро.