Пенсіонерам, а також іншим уразливим категоріям українців нададуть сертифікати на купівлю необхідних продуктів. Про це йдеться на instagram-сторінці благодійного фонду Bread Of Life UA.

Вразливі категорії населення, які проживають у Чернівцях, можуть отримати сертифікати номіналом 400 гривень для оплати покупок у мережі супермаркетів "АТБ".

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Отримати допомогу можна лише за особистого звернення. Виняток лише маломобільні люди та діти. Благодійний фонд публікуватиме окремі повідомлення при кожному відкритті реєстрації на допомогу та дні видачі.

Отримати сертифікати можуть:

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще
  • внутрішньо переміщені громадяни;
  • пенсіонери – у віці 70+;
  • багатодітні сім'ї;
  • вдови військовослужбовців;
  • люди з інвалідністю 1 та 2 групи.

Черга за гуманітарною допомогою. Фото: скрін youtube

Реєстрація для отримання допомоги проводиться в коментарях до публікації на сторінці в instagram. Потрібно вказати ПІБ українською мовою, а в особисті повідомлення фонду надіслати номер довідки внутрішньо переміщеної особи, ідентифікаційний код та серію свідоцтва про народження дитини.

Адреса видачі сертифікатів: Чернівці, парк Шевченка, Літній театр.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, крупи, макарони і навіть шампунь: українцям видають солідні набори допомоги, як оформити заявку.

Також наш портал інформував, пенсіонери та інші вразливі категорії населення отримають грошові виплати: кожному по 3600 грн.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем.